Lastenhoidon lahjakortti ilahduttaa lapsiperheen vanhempia

Vanhempien oma ja yhteinen aika on arvokas lahja koko perheelle!

Lahjaidea pienten lasten vanhemmille: Omaa aikaa ja lastenhoito järjestetty

Kiireinen arki pienten lasten kanssa voi olla välillä haastavaa. Tai ainakin vanhempien oma tai yhteinen aika on helposti kortilla. Kaikilla ei ole tukiverkostoja lähellään tai aina käytettävissä, ja silloin lastenhoitoapu muutamaksikin tunniksi tulee varmasti tarpeeseen.

Tilaa lastenhoidon lahjakortti, ja ilahduta lapsiperhettä. Tutustu tästä tarkemmin lastenhoitopalveluumme perheille arkeen ja juhlaan – voit myös tilata lastenhoitajan suoraan läheisesi kotiin, ota yhteyttä!

Näin tilaat Pilke lastenhoidon lahjakortin!

Hinnat:

  • 3 h /  117,80 €
  • 6 h / 235,60 €

Nämä lahjakortit ovat käytössä arkipäivisin klo 6–24. Lahjakortti on voimassa vuoden ajan tilauksesta. Hinnat ovat alvillisia.

Ole yhteydessä sähköpostitse asiakaspalvelu@pilkelastenhoito.fi, niin palaamme asiaan.

Ota yhteyttä ja tilaa!

Tilaa lastenhoitaja kotiin

Soita:

09 4245 5388

Pilkkeen lastenhoitopalvelu on käytettävissä 24/7, eli minä päivänä ja mihin kellonaikaan tahansa. Lastenhoidon minimikesto on yksityisasiakkailla 3 tuntia ja yritysasiakkailla 4 tuntia. Lastenhoitajamme saapuu paikalle nopeimmillaan puolessa tunnissa tilauksesta, ja pääsääntöisesti kahden tunnin sisällä.

Asiakaspalvelumme palvelee sinua puhelimitse henkilökohtaisesti:

  • maanantaista torstaihin klo 7–21
  • perjantaisin klo 7–16
  • sunnuntaisin klo 13–21

Pilke lastenhoidon palvelualue:

Pääkaupunkiseutu (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen), Kirkkonummi, Tuusula ja muut Uudenmaan kunnat, sekä Tampere, Turku, Pori, Lappeenranta, Jyväskylä, Lahti ja Oulu.

Suosittelisitko Pilke lastenhoitoa ystävällesi?

Tyytyväinen asiakas on tärkein onnistumisen mittarimme. Siksi kysymme lastenhoidon asiakasperheiltämme palautetta ja mittaamme asiakaskokemusta päivittäin.

Pilke lastenhoidon kokemuksia kerätessämme yksi painotetuista kysymyksistä on, kuinka todennäköisesti suosittelisit Pilkettä ystävällesi. Suosittelijoita ovat asiakkaamme, jotka antavat asteikolla 0–10 huippuarvosanan 8–10.

98 %

asiakkaistamme suosittelee Pilke lastenhoitoa (NPS-asiakaskokemus, lokakuu 2023)