Lasten lomaleirit työpaikoilla

Perheystävällinen yritys tarjoaa lastenhoitoapua pienten koululaisten loma-aikaan

Työn ja kodin yhteensovittaminen pienten koululaisten ja lasten loma-aikoihin on monessa perheessä melkoinen palapeli. Leirit ja erilaiset tapahtumat ovatkin siksi monelle asiakasyrityksellemme tärkeitä tekoja työnantajamaineen rakentamisessa ja henkilöstön sitouttamisessa.

Järjestämme työntekijöiden lomaileville lapsille mielekästä tekemistä, yksittäisistä retkipäivistä ja tapahtumista kuukaudenkin mittaisiin kesäleireihin.

Pilke-lomaleirit pidetään yritysten niille osoittamissa tiloissa, jonne tuomme kaikki tarvittavat välineet. Ohjelma ja puitteet suunnitellaan yhdessä yrityksen kanssa, ja yritys päättää leirien kustannusten jakamisesta työnantajan ja henkilöstön kesken.

Ota yhteyttä!

Kun varaatte loma-ajan leirin kauttamme yritykseenne, on pienten koululaisten vanhemmilla ainakin yksi huoli vähemmän – lapsilla taas monta mukavaa seikkailua enemmän!

Leiripäivinä lapset ja vanhemmat tulevat yhdessä työpaikalle

Pilke-lomaleiripäivä on koko työpäivän mittainen. Se alkaa ja päättyy kätevästi vanhemman työpaikalle. Itse leiri huipentuu juhlaan, jossa yhdessä käydään läpi huippukohtia kuvien ja omien luomusten merkeissä.

Kaikki kesäleirimme ja muut loma-aikojen leirit ja tapahtumat toteutetaan avaimet käteen -periaatteella. Ne sisältävät selkeän päiväkohtaisen ohjelman, joka suunnitellaan ja räätälöidään yhteistyössä yrityksen kanssa.

Kaikenkokoiset yritykset voivat varata leirin, kunhan osallistujia on vähintään kuusi. Mitoitamme lastenhoitajat lasten lukumäärän mukaan varhaiskasvatuksen kriteerejä noudattaen. Lapset on vakuutettu toimestamme koko leirin ajan.

 

Esimerkki lomaleirin ohjelmasta

Leirin ohjelma suunnitellaan aina yhdessä yrityksen kanssa. Lomaleiriviikon esimerkkihinta: 3500 euroa + alv. / 14 lasta (jolloin hinta / lapsi 250 eur + alv) = 2 hoitajaa leirillä, sisältäen perusmateriaalin ja välineet (askartelu, pelit yms.), maksulliset retket, erikoistarvikkeet yms. veloitamme kulujen mukaan.
schedule

Maanantai

Päivän teemat: Tervetuloa leirille, tutustuminen ja lasten kierros työpaikalla & pihapelit
schedule

Tiistai

Päivän teemat: Kädentaidot & luonto
schedule

Keskiviikko

Päivän teemat: Retki & pihapelit
schedule

Torstai

Päivän teemat: Musiikki & roolileikit
schedule

Perjantai

Päivän teemat: Leirin päättäjäiset, talentit ja tunnelmat

Haluatko sopia tapaamisen tai kysyä lisää seuraavan lasten loma-ajan leiripäivien järjestämisestä yrityksessänne?

Mirva Mietala

Pilkkeen lastenhoitaja

Retkiä Liikennepuistoon ja Luonnontieteelliseen museoon

”Leirikokemukseni lastenhoitajana ovat innostavia, mukavia ja inspiroivia. Monipuolisen ja samaan aikaan joustavan leiriohjelman ansiosta olemme toteuttaneet onnistuneita leirejä.

Yrityksen neuvottelutilat ovat taipuneet hienosti niin askartelujen, leikkien, iltapäiväsatujen kuin elokuvateatterinkin miljööksi. Lasten kanssa on ollut monia hauskoja hetkiä, kuten saippuakuplien puhaltelu ja futis lähipuistossa sekä retket esimerkiksi Liikennepuistoon ja Luonnontieteelliseen museoon. Lapset ovat innoissaan päästessään tutustumaan uusiin paikkoihin.

Meidät on otettu lämpimästi vastaan yrityksissä ja minusta on tuntunut luontevalta sujahtaa hetkeksi osaksi uusia työyhteisöjä mukavien ihmisten ansiosta. On erityisen tärkeää, että asiakasyrityksessä on nimetty valmiiksi yhteyshenkilö, joka tuntee työyhteisön, ja jolta voi tarvittaessa kysyä mitä tahansa käytännön seikkaa koskien leirijärjestelyjä. Kommunikaatio ja vuorovaikutus ovat erittäin merkittävässä roolissa.”

Päivi Keränen

Pilkkeen lastenhoitaja

Mieluisaa tekemistä jokaiselle

”Pilkkeen järjestämillä leireillä meno on aktiivista ja toiminnantäyteistä.

Viihtyisä tila sekä erittäin monipuoliset peli-, leikki- ja askarteluvälineet takaavat, että aika ei tule pitkäksi lapsille, eikä ohjaajille. Jokainen löytää itselleen mieluisaa tekemistä.

Yksi lastenhoitaja keskittyy esim. kädentaitojen ohjaamiseen, toinen ottaa yleisvastuun muusta toiminnasta. Lapset esittelevät aina innoissaan vanhemmilleen, mitä ovat luoneet päivän aikana. Retket jännään paikkaan jäävät usein myös mukavaksi leirimuistoksi.

Lyhyessäkin ajassa muodostuu hyvä yhteishenki ja lapset tulevat tutuiksi. Viimeisenä päivänä on palkitsevaa saatella lapset matkaan luomuksineen ja kiitoksineen!”

Usein kysyttyjä kysymyksiä lomaleireistä työpaikoilla

Millainen lomaleiri suunnitellaan teidän yrityksellenne?

Millainen lomaleiri suunnitellaan teidän yrityksellenne?
Haluatko kuulla lisää Pilke lastenhoidon lomaleireistä yrityksille? Ota yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen ja suunnitellaan yhdessä yrityksenne pienten lasten työntekijöiden tarpeisiin sopivin ratkaisu. Pilke lastenhoito on yritysten ja lapsiperheiden arjen apuna!