Lastenhoitopalvelut yrityksille

Pilke lastenhoito yritysten ja lapsiperheiden arjen apuna

Työn ja perheen joustava yhdistäminen on yritykselle kilpailuvaltti

Tarjoa yrityksesi työntekijöille lastenhoitoa työsuhde-etuna sairaan lapsen hoitoon tai tilapäisiin työmenojen lastenhoitotarpeisiin. Entä miten yrityskulttuuriinne sopisi pienten koululaisten loma-ajan lastenhoidon järjestäminen?

Perheen ja työn yhteensovittamisen tuki on rekrytointivaltti, jolla yritys houkuttelee parhaita osaajia ja sitouttaa heitä. Se on tekoja, jotka viestittävät perhemyönteisiä arvoja.

Perheystävällinen työpaikka lisää työhyvinvointia. Hyvinvoiva työntekijä sairastaa vähemmän ja on tehokkaampi työssään. Tuki perheen ja työn yhdistämiselle tuo yritykselle suoria ja välillisiä säästöjä.

Kun mietit, millainen lastenhoitoapu sopii yrityksellenne, ota yhteyttä!

 

Lastenhoitoapu vähentää stressiä ja parantaa työtehoa

Kaikilla vanhemmilla ei ole tukiverkostoa järjestellä lapsen hoitoa, jolloin lasten sairastelu tai vanhempien työmatkat ja muut tärkeät työmenot voivat aiheuttaa paljon huolta ja kuormaa. Se voi johtaa työtehon heikkenemiseen.

Hoitajan järjestäminen kiireisenä työaamuna tai myöhään illalla voi viedä paljon aikaa ja voimavaroja. Järjestelyihin tuhrautunut aika ja stressi tuovat työnantajalle välillisiä kustannuksia esimerkiksi työajan hukkana.

Lastenhoitaja takaa lapselle turvallisen ja aktiivisen kotipäivän

Pilkkeen ammattitaitoiset lastenhoitajat ovat luotettavia ja turvallisia aikuisia, joiden kanssa lapsella on aina mahdollisuus hyvään päivään – ja vanhemmat keskittyvät sillä aikaa hyvällä omallatunnolla työhönsä.

Lastenhoidon järjestäminen on yrityksille joustavaa ja kustannustehokasta

Pilke lastenhoito auttaa yrityksiä työn ja perheen yhteensovittamisessa. Lastenhoitopalvelumme on joustava ratkaisu yritysten ja työntekijöiden eri tarpeisiin ja tilanteisiin. Sopimus lastenhoidosta voidaan tehdä valmiiksi ilman sitoumusta palvelun käyttöön.

  • Palvelussamme ei ole kiinteitä kuluja, vaan se laskutetaan käytön mukaan.
  • Yritys määrittelee itse, kuka voi käyttää palvelua ja missä tilanteessa.
  • Lastenhoitopalvelut ovat yritykselle verovähennyskelpoinen kulu.
  • Autamme teille sopivan lastenhoitopolitiikan määrittelyssä.
Kysy lisää lastenhoidon palveluistamme!

Sairaan lapsen hoito on suosittu työsuhde-etu

Etätyö sairaan lapsen kanssa kotona ei ole etätyötä laisinkaan. Asiakas- ja asiantuntijatyössä voi olla hankalaa varautua äkillisiin poissaoloihin, silloin lastenhoitajamme ovat kustannustehokas vaihtoehto.

Lue lisää!

Tilapäinen lastenhoitoapu yrityksenne työntekijöille

Asiakas- ja asiantuntijatyössä on joskus välttämättömiä työmatkoja tai muita työmenoja, jolloin tarvitaan työntekijän lapsille turvallinen ja luotettava hoitaja kotiin.

Lue lisää!

Loma-ajan leirit ja tapahtumat lapsille työpaikoilla

Kun työpaikallanne halutaan järjestää aktiivista ja hauskaa tekemistä töissä olevien vanhempien lapsille esimerkiksi koulujen kesä- ja syysloman aikaan, me Pilkkeellä autamme.

Lue lisää!

Lapsi mukaan töihin -päivä on vuosittain marraskuussa

Millainen ohjelma yrityksenne pienille apulaisille järjestetään Lapsi mukaan töihin -päivänä? Tilaa Pilkkeen lastenhoitajat apuun.

Lue lisää!
Laskuri

Laske, millainen tuottavuusansa tehoton työaika on yrityksessäsi

henkilöä
päivää
euroa
tuntia

Tulos

Menetetyt liikevaihtoeurot vuodessa noin:

Laskurimme perustuu oletukseen, jossa etätyön tehokkuus on 50%, normaaliin työpäivään ja -aikaan verrattuna.

Supercell: Miksi tarjoamme henkilöstöllemme lastenhoitoa työsuhde-etuna

”Kokemuksemme mukaan Pilkkeen lastenhoitopalvelut yrityksille ovat ammattitaitoisesti tuotettuja ja tuovat hienosti joustavia ratkaisuja perhe-elämän kiireiseen ja joskus vaativaankin arkeen.

Olemme käyttäneet Pilkkeen lastenhoitopalveluita myös terveen lapsen hoitamiseen, koska välillä työntekijöillämme on työhön liittyviä ilta- tai viikonloppumenoja, ja toinen vanhempi ei voi oman työnsä takia hoitaa lapsia sinä aikana tai yksinhuoltajalla ei ole tukiverkkoa.

Lastenhoitopalveluista on erityisesti hyötyä tilanteissa, joissa työntekijöidemme lapset ovat sairaina ja molempien vanhempien työ vaatii läsnäoloa. Palvelun avulla lapsille saadaan turvallinen ja luotettava hoitaja paikalle lyhyelläkin varoitusajalla.”

-Anna Feodorow, Admin Lead, Supercell

Rekrytointivaltti yrityksille

Lue lisää!

Anna lastenhoitoa lahjaksi työntekijöillesi

Mietitkö erilaisia tapoja muistaa henkilöstöä? Lapsiperheellinen työntekijäsi ilahtuu varmasti lastenhoidon lahjakortista!

Pilke lastenhoidon lahjakortti sisältää kolmen tunnin lastenhoidon, hinta 117,80 eur. Lahjakortti on voimassa vuoden ajan tilauksesta.

Tilaa lahjakortti tästä

Yli 850 suomalaista yritystä luottaa Pilke lastenhoidon palveluun

Mm. näiden yritysten henkilöstöllä on jo käytössään Pilkkeen lastenhoitopalvelu työsuhde-etuna:

Capgemini Finland Oy, Ernst & Young Oy, F-Secure Oyj, SAP Finland Oy, Sun Microsystems Oy, Pricewaterhouse Coopers Oy, Tieto Oyj, Roschier Asianajotoimisto Oy, Asianajotoimisto Hannes Snellman Oy, Arkkitehtitoimisto Helin & Co, Pohjolan Systeemipalvelu Oy, Oy Samlink Ab, Viestintätoimisto Pohjoisranta Oy, Bilot Oy, Futurice, Solita Oy, HiQ Finland Oy & sinun yrityksesi?

Lastenhoidon palvelusopimuksemme saa nopeasti ja sitoumuksetta käyttöön.

Lähetä meille viesti, olemme sinuun pikimmiten yhteydessä!

Yhteydenottopyyntölomake

Yritysten usein kysymiä kysymyksiä lastenhoitopalveluista

Kysy lisää!

Kysy lisää!
Miten voimme auttaa yritystänne ja työntekijöidenne lapsiperheitä työn ja kodin yhteensovittamisessa?

Ota yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen ja suunnitellaan yhdessä yrityksenne tarpeisiin sopivin ratkaisu. Pilke lastenhoito on yritysten ja lapsiperheiden arjen apuna!