Tilapäinen lastenhoitoapu yrityksenne työntekijöille

Varmista kustannustehokas vaihtoehto, kun asiakas- ja asiantuntijatyö vaatii läsnäoloa

Joskus etätyöarki, työmatka tai muu välttämätön työmeno ei onnistu ilman lastenhoitojärjestelyjä

Lapsiperheelliselle työntekijälle oman lapsen hyvinvointi ja turvallisuus on aina ykkösasia. Asiakas- ja asiantuntijatyössä on kuitenkin välillä tilanteita, jolloin työ vaatii läsnäoloa, ja pienelle lapselle tarvitaan hoitaja siksi aikaa. Etätyöt, aikainen lähtö työmatkalle, asiakastapaamisen venyminen, tärkeä edustustilaisuus illalla…

Perheystävällinen yritys auttaa työntekijöitään työn ja kodin yhdistämisessä. Lastenhoidon palvelusopimuksemme on yrityksille, jotka haluavat tarjota henkilöstölleen tilapäistä lastenhoitoapua työmenojen ajaksi. Lastenhoitopalvelumme on aina joustava ja kustannustehokas ratkaisu tilapäisissä, akuuteissakin lastenhoitotarpeissa.

Pilke kotipäivä tukee työn poikkeustilanteissa, työmatkojen tai muiden välttämättömien työmenojen lastenhoitohaasteessa. Tilapäiset lastenhoitopalvelut ovat yritykselle vähennyskelpoinen kulu, ja verotettava etu työntekijälle.

 

Kysy lisää lastenhoidon palveluistamme!

Pilke lastenhoitaja takaa lapselle turvallisen ja aktiivisen kotipäivän vanhemman työmenon ajaksi

Pilkkeen ammattitaitoiset lastenhoitajat ovat luotettavia ja turvallisia aikuisia, joiden lempeässä huomassa lapsella on aina mahdollisuus hyvään päivään – ja vanhemmat keskittyvät sillä aikaa hyvällä omallatunnolla työhönsä, etänä tai työpaikalla.

Mitä lastenhoitopalvelu maksaa yrityksille?

Yrityshinnat 1.1.2023 alkaen. Lastenhoidon minimikesto on yritysasiakkailla 4 tuntia.

Ajankohta
Ensimmäiset 8 hoitotuntia
9. ja 10. hoitotunti
Yli 10 hoitotuntia
Maanantaista lauantaihin klo 7–22
43,50 € / h (+ alv)
+50 % / h
+100 % / h
Klo 22–7 ja pyhäpäivisin
86,76 € / h (+ alv)
+50 % / h
+100 % / h

Lastenhoitopalveluidemme hinnat yrityksille perustuvat palvelusopimukseen: ei kiinteitä kuluja, laskutus käytetyn palvelun mukaan. Matkakulut: Kehä III:n ulkopuolella sekä Tampereen, Turun ja Oulun kaupunkialueen ulkopuolella veloitetaan kustannusten mukainen matkakorvaus- ja aika. Lataa tästä lastenhoidon hinnasto (pdf).

Pilke lastenhoidon palvelualue: Pääkaupunkiseutu (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen), Kirkkonummi, Tuusula ja muut Uudenmaan kunnat, sekä Tampere, Turku, Pori, Lappeenranta, Jyväskylä, Lahti ja Oulu.

Joko sinun työnantajasi tarjoaa lastenhoitoapua työsuhde-etuna?

Tilapäinen lastenhoitoapu (muu kuin sairaan lapsen hoito) on työnantajan kustantamana työntekijöille verotettavaa työsuhde-etua.

Kokosimme tälle sivulle lisätietoa ja ohjeita työntekijälle:

Vinkkaa lastenhoitopalvelusta yrityksesi HR-asioista vastaavalle!

Lähetä meille viesti, olemme yhteydessä yritykseesi.

Yhteydenottopyyntölomake

Kysy lisää!

Kysy lisää!
Miten voimme auttaa yritystänne ja työntekijöidenne lapsiperheitä työn ja kodin yhteensovittamisessa?

Ota yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen ja suunnitellaan yhdessä yrityksenne tarpeisiin sopivin ratkaisu. Pilke lastenhoito on yritysten ja lapsiperheiden arjen apuna!

Yritysten usein esittämiä kysymyksiä