Sairaan lapsen hoito on suosittu työsuhde-etu

Varmista kustannustehokas vaihtoehto, kun työntekijäsi lapsi sairastuu.

Pilke lastenhoito auttaa yrityksiä työn ja perheen sovittamisessa yhteen

Lastenhoitopalvelumme on joustava ja luotettava ratkaisu työntekijöiden lasten sairastuessa äkillisesti, ja kun työt on saatava hoidettua.

Sairaan lapsen hoito työnantajan järjestämänä henkilöstöetuna on työntekijöille veroton työsuhde-etu.

Tutustu työsuhde-etuun tarkemmin vero.fi sivulla.

  • Sairaan lapsen hoitopalvelu antaa meille mahdollisuuden tukea työntekijöitämme lapsen sairastuessa ja on yksi tärkeä keino, jolla edesautamme perhe-elämän ja työn tasapainottamista. Yhteistyö Pilke lastenhoidon kanssa on sujunut saumattomasti ja yllättävänkin tarpeen tullen työntekijämme voivat luottaa siihen, että apua sairaan lapsen hoitoon on saatavilla nopeasti. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä myös siihen ketteryyteen, jolla Pilkkeessä on toimittu korona-aikana - turvallisuudesta tinkimättä.
  • Sairaan lapsen hoitopalvelu tuo helpotusta työn ja perheen yhteensovittamiseen lapsen sairastuessa. Työntekijämme arvostavat mahdollisuutta saada luotettava lastenhoitaja nopealla aikataululla. Joustava palvelu auttaa löytämään sekä lapselle että vanhemmille parhaan mahdollisen tavan toimia vaikeissa tilanteissa, ja hoitajan jakamaton huomio tarjoaa molemmille mielenrauhaa.

Etätyö sairaan lapsen kanssa kotona ei ole tuottavaa työtä

Alle 10-vuotiaan lapsen vanhemmilla on oikeus hoitaa tilapäisesti sairasta lasta kotona enintään neljä työpäivää. Koronaviruksen aiheuttama poikkeustilanne toi konkreettisesti esiin, kuinka työnteon tehokkuus laskee pahimmillaan 100 %, kun alle 10-vuotiaan vanhempi yrittää taiteilla töiden ja lastenhoidon välillä.

Sairaan lapsen hoito työsuhde-etuna on kustannustehokas vaihtoehto

Asiakas- ja asiantuntijatyössä voi olla hankalaa varautua äkillisiin poissaoloihin työntekijän lapsen sairastuessa. Työvuorojärjestelyt tai menetetty asiakaslaskutus tulevat yritykselle nopeasti kalliiksi. Sairaan lapsen hoito työsuhde-etuna on lastenhoidon palvelumme yrityksille, jotka haluavat tarjota henkilöstölleen vaihtoehdon kotiin jäämiselle lapsen sairastuessa.

Pilkkeen lastenhoitaja takaa sairaalle lapselle turvallisen hoidon vanhemman työskennellessä

Pilkkeen ammattitaitoiset lastenhoitajat ovat luotettavia ja turvallisia aikuisia, joiden kanssa sairaalla ja/tai toipilaalla lapsella on aina hoitajan täysi huomio – ja vanhemmat keskittyvät sillä aikaa hyvällä omallatunnolla työhönsä.

Se rauha ja mielentila minkä lastenhoitopalvelu antaa työntekijöillemme on korvaamatonta

 

“Sairaan lapsen hoito työsuhde-etuna tukee työntekijöidemme jaksamista, kun heidän tärkeimmistä huolehditaan tilanteessa kuin tilanteessa. Parhaimmillaan työntekijämme voivat keskittyä työpäivän aikana töihin ja vapaallaan perheisiinsä.

Myös tiimiläiset saavat kollegan, joka pystyy tukemaan heitä, eikä joudu joka tilanteessa välttämättä saman tien olemaan poissa.

Työntekijöillämme on varmuus, että heidän lapsillaan on turvallinen väliaikainen hoito arjen välttämättömissä tilanteissa ja pystymme tukemaan koko perheen jaksamista joustavilla eduilla.

Suosittelen sairaan lapsen hoitopalvelua työsuhde-etuna kaikille yrityksille, joille erilaiset elämäntilanteet ja työntekijät ovat rikkaus, ja jotka haluavat mahdollistaa joustoja eri tavoin. Näin myös perheellisillä on mahdollisuus tehdä töitä tarvittaessa ja tiimeissä olisi hyvällä omallatunnolla olevia työntekijöitä nauttimassa työnteosta – työpäivän aikana helpottaen heidän muuta arkeaan.

Se rauha, kun voi vain huokaista helpotuksesta vuotavan nenän ilmaantuessa – kun on se yksi puhelinnumero, johon soittaa ja palvelusta lähes aina saa tutun hoitajan. Se mielentila, kun ei tarvitse suorittaa tulevaa viikkoaan uusiksi, vaan voi rauhassa edetä suunnitellusti ja lapsella on hyvä hoito vanhemman töistä huolimatta.”

– Janina Kurki, Sievo Oy:n Head of Nerd Attraction & People Development Partner

Joko sinun työnantajasi tarjoaa sairaan lapsen hoitoa työsuhde-etuna?

Työnantajan järjestämänä sairaan lapsen hoito on työntekijöille maksuton verovapaa työsuhde-etu, yhtä monen päivän osalta, kuin hänellä olisi alan työehtosopimuksen mukaan oikeus itse hoitaa sairasta, alle 10-vuotiasta lastaan kotona.

Kokosimme tälle sivulle lisätietoa ja ohjeita työntekijälle:

Vinkkaa sairaan lapsen hoitopalvelusta työsuhde-etuna työnantajallesi

Lähetä meille viesti, olemme yhteydessä yritykseesi.

Yhteydenottopyyntölomake

Miksi sairaan lapsen hoitoa työsuhde-etuna?

  • Haluttu, sitouttava henkilöstöetu lapsiperheille
  • Vähentää poissaoloja ja ylitöitä työpaikoilla
  • Tukee kodin ja työn yhteensovittamista
  • Edistää työssäjaksamista

Pilkkeen luotettavaa lastenhoitoa

Seuraamme jatkuvasti palvelumme laatua ja asiakkaamme ovat tutkitusti erittäin tyytyväisiä palveluumme. Lastenhoitopalvelullamme on kattava vastuuvakuutus.

 

Mitä lastenhoitopalvelu maksaa yrityksille?

Yrityshinnat 1.1.2023 alkaen. Lastenhoidon minimikesto on yritysasiakkailla 4 tuntia.

Ajankohta
Ensimmäiset 8 hoitotuntia
9. ja 10. hoitotunti
Yli 10 hoitotuntia
Maanantaista lauantaihin klo 7–22
43,50 € / h (+ alv)
+50 % / h
+100 % / h
Klo 22–7 ja pyhäpäivisin
86,76 € / h (+ alv)
+50 % / h
+100 % / h

Lastenhoitopalveluidemme hinnat yrityksille perustuvat palvelusopimukseen: ei kiinteitä kuluja, laskutus käytetyn palvelun mukaan. Matkakulut: Kehä III:n ulkopuolella sekä Tampereen, Turun ja Oulun kaupunkialueen ulkopuolella veloitetaan kustannusten mukainen matkakorvaus- ja aika. Lataa tästä lastenhoidon hinnasto (pdf).

Pilke lastenhoidon palvelualue: Pääkaupunkiseutu (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen), Kirkkonummi, Tuusula ja muut Uudenmaan kunnat, sekä Tampere, Turku, Pori, Lappeenranta, Jyväskylä, Lahti ja Oulu.

Kysy lisää!

Kysy lisää!
Miten voimme auttaa yritystänne ja työntekijöidenne lapsiperheitä työn ja kodin yhteensovittamisessa?

Ota yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen ja suunnitellaan yhdessä yrityksenne tarpeisiin sopivin ratkaisu. Pilke lastenhoito on yritysten ja lapsiperheiden arjen apuna!

Yritysten usein kysymiä kysymyksiä